Indische gerechten in een sfeervol kader
Iedereen is bij ons van harte welkom

Niet enkel kunt u bij ons Indische gerechten in Kortrijk afhalen, maar u kunt gerust ook een hapje komen eten. Masala Express beschikt over een klein, maar modern snackrestaurant met ongeveer twintig plaatsen, waar u ons aanbod aan Indische gerechten kunt consumeren. Dankzij onze uitgebreide keuze vindt iedereen wel zijn gading.

Aziatische sfeer

U zult meteen ondergedompeld worden in de Aziatische sfeer, dankzij onze Indische decoratie. U wordt opgevangen met de glimlach, waarna u een keuze kunt maken uit onze smaakvolle gerechten die elke dag op nieuw met veel liefde en passie voor u worden bereid en dit met kwaliteitsvolle en verse ingrediënten. Het zal lijken alsof u een tripje naar India heeft gemaakt. Aan de praktische kant van de zaak werd eveneens gedacht. Zo is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van onze zaak. Op deze manier hoeft u niet uren te zoeken om toch maar een parkeerplek te kunnen bemachtigen. En er is een halte van het openbaar vervoer, zodat wij steeds perfect te bereiken zijn. Glaasje op? Geen nood, u raakt steeds via deze weg veilig terug thuis.

Neem contact op

Heeft u nog bepaalde vragen over de Indische gerechten bij Masala Express in Kortrijk? Neem dan zeker even contact met ons op. Of kom gewoon langs om onze unieke smaken zelf te kunnen ervaren.

Lekker genieten in een indisch kader …

Tel.: 056 98 01 53 056 98 01 53

Masala Express

Spoorweglaan 30
8500 Kortrijk

T: 056 98 01 53 056 98 01 53

BTW BE 0718.747.036

Contacteer ons

contact

Contact